2017-07-21 19:38:12• hírek • Kocsis Zoltán

Rossz az aszfalt, lezárják a Digului utcát

Továbbra is tartja magát elhatározásához, és nem hajlandó átvenni semmilyen rossz minőségű munkát a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal. Éppen ezért három napra lezárják a Digului utcát.

Kereskényi Gábor polgármester és Maskulik Csaba városmenedzser július 14-én a kivitelkező képviselőivel tekintették meg a Digului utcát. Már akkor jelezték, nincsenek megelégedve az elvégzett munkával, ezért egyelőre nem is veszik azt át.

Az önkormányzat által péntek délután kiadott közlemény szerint a kivitelező július 24–26. között igyekszik orvosolni a hiányosságokat, minek következtében hétfőtől szerdáig lezárják a forgalom elől a Digului utcát.

"Mint azt már többször is hangoztattam, bármilyen munkálatról is legyen szó Szatmárnémetiben, csak abban az esetben vesszük át, ha megfelelő a minősége és megfelel a tervekben előírtaknak" – mondta korábban Kereskényi Gábor polgármester.

A jelek szerint az önkormányzat pedig tartja is magát ehhez az elvéhez, korábban ugyanis a Szolidaritás negyedben található Delta és Albatros utcák munkálatait sem vették át.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: